Title Image

September 2021: Alpe d’Huez

Streep de Alpe d’Huez van je bucket list!

Altijd al de Alpe d’Huez willen beklimmen? Lopend of met de fiets? Dat kan! Met de vrouwen en mannen van Sunshine House.

Stichting Weeshuis Sunshine House organiseert een sponsorevenement naar de bekendste col van Nederland: de 14 km steile Alpe d’Huez in de prachtige Franse Alpen. Voor elke wielrenner of wandelaar een sportieve uitdaging. Inderdaad: er kan gefietst én gewandeld worden! 

Wanneer?

We vertrekken woensdagavond 2 september met een luxe bus. Donderdag komen we rond 12 uur ’s middags aan. Na deze rustdag is er vrijdags een fijne clinic voor zowel de fietsers als de wandelaars. Zaterdag is het event. Zondag gaan we weer huiswaarts.

Met eigen vervoer? Kan ook. De kosten blijven hetzelfde.

Verblijf

We verblijven in mooie chalets van 8 tot 20 personen. Meld je je aan met een flinke groep? Dan heb je waarschijnlijk een eigen chalet.

De kosten

Voor vervoer, drie nachten verblijf, vol pension eten, handige clinic en begeleiding tijdens het event betaal je slechts € 350 (excl. € 15 servicekosten van Eventbrite)!

Sponsoring

Het doel van het sportevent is geld op te halen voor de kinderen van Weeshuis Sunshine House in Pietermaritzburg  in Zuid-Afrika. Vanuit Edam zorgen we voor 50 kansarme kinderen. Door een familieband is er een rechtstreeks contact. Elke cent komt dus goed aan. Regelmatig bezoeken we – op eigen kosten – het kinderhuis om te zien hoe het gaat. Nieuwsgierig? Ga naar www.weeshuissunshinehouse.nl

 

Per fietser of wandelaar vragen we € 200 sponsorgeld. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een eigen sponsorpagina waarop gestort kan worden. Door anderen of door jezelf.

Hoe aanmelden?

Klik op onderstaande link om te betalen en je aan te melden voor dit fantastische, sportieve evenement. Op de website van Eventbrite kan je aangeven of je gaat fietsen of hiken.

Aanmelden kan tot 1 februari 2021. We verwachten het sponsorbedrag voor 1 augustus.

Minimaal & Maximaal aantal deelnemers

Alles gaat door met minimaal 40 inschrijvingen. We gaan tot max 100 sporters. De datum van betaling bepaalt de plek op de lijst.

Via een nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Voorbereiding

De beklimming is pittig. Je moet getraind zijn. Deelname is op eigen risico.

Begin augustus beleggen we een voorbereidingsbijeenkomst voor laatste info.

Fun

Je krijgt een eventshirt en een herinneringsmedaille. Leuk voor als we zaterdagavond trots met ons allen gaan bbq-en! Ook allemaal inclusief…

LET’S DO IT!

  • Streep af van je Bucket List
  • Voordelig arrangement
  • Mooi chalet voor je eigen groep
  • Goede clinic en begeleiding
  • Gezellige afsluiter
  • Goed doel