Title Image

“What counts in life is not the mere fact that we lived, but it’s what difference we’ve made to the lives of others.”

– Nelson Mandela

Naast de vaste maandelijkse sponsorbedragen die we binnen krijgen, is er altijd extra geld nodig voor de gebouwen, medische zorg of andere onvoorziene kosten. We bedenken graag ludieke acties om, naast extra geld op te halen, ook awareness te creëren.

Zo zijn we standaard jaarlijks te vinden met een kraam vol heerlijk Afrikaans eten op de ideële kerstmarkt in Edam. Maar hebben we ook grote acties op poten gezet de afgelopen jaren, zoals Het Glazen Huis (Edam versie) en de expositie in samenwerking met BackPicture.

Ook hebben we acties gedaan als het wandelen van de dam tot damloop, het verkopen van moestuintjes, het verkopen van ‘auto onderdelen’, meerdere foodmarkets, 40 bedden en een kribbe. Er zullen nog vele mooie acties gaan volgen.

Houd daarom onze website in de gaten. We zullen hier ver vooruit de aankomende evenementen en acties aankondigen. Zodat je er geen één meer hoeft te missen. Ook kan je op het blog terugvinden wat de aankomende plannen zijn en zullen we terugblikken op acties uit het verleden.

Ga je zelf een evenement organiseren en wil je hier een goed doel aan verbinden? Denk dan aan Sunshine House! Je kan ons hiervoor benaderen via info@weeshuissunshinehouse.nl .